85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

17 Maj 2015 Toronto, Canada Të Dielën, më 17 Maj 2015, në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze u bë promovimi i romanit “Shtigjeve të Natës” me autor Z. Mustafë Ismaili nga fshati Samolicë i Luginës së Preshevës, emigrant në Kanada që nga viti 1999. Ishin të pranishëm anëtarë të Shoqatës, shkrimtarë të komunitetit si e nderuara…

10 Maj 2015, Toronto Gëzuar Ditën e Nënës, përsëri! Një ditë e veçantë sot në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze… Bashkatdhetarë të moshave mbi 65 vjeç , pjesëmarrës të 5 seminareve falas për shëndetin që u organizuan nga Shoqata nën kujdesin e kordinatores së Projektit Dr Ruki Kondaj dhe ndihmës vullnetare të disa prej anëtarëve të…

27 Prill 2015 Ottawa, ON, Canada Me rastin e vizitës zyrtare në Kanada të Ministrit të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, SH.T.Z  Ditmir Bushati dhe me ftesë të Ambasadores së Shqipërisë në Kanada, SH.S.Znj Elida Petoshati, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze pati nderin e veçantë dhe kënaqësinë të merrte pjesë në darkën ceremoniale të shtruar për…

Më 19 Prill 2015 Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze organizoi në zyrën e saj një koktej me bizneset mbështetëse  për t’i shprehur mirënjohje dhe falenderim me një “Mirënjohje të Veçantë” për kontributin e tyre të çmuar dhe të vazhdueshëm në Shoqatë e kryesisht për periudhën e viteve 2010-2015 nën drejtimin e Dr,Ruki Kondaj me  bordet e…

Menu