85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Më 19 Prill 2015 Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze organizoi në zyrën e saj një koktej me bizneset mbështetëse  për t’i shprehur mirënjohje dhe falenderim me një “Mirënjohje të Veçantë” për kontributin e tyre të çmuar dhe të vazhdueshëm në Shoqatë e kryesisht për periudhën e viteve 2010-2015 nën drejtimin e Dr,Ruki Kondaj me  bordet e…

18 Prill 2015 Me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Zhvillimit të Ontarios, Z. Brad Duguid, i cili është njëkohësisht dhe Anëtar Nderi i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze, për të dytin vit radhasi, “Shqiponjat e Vogla” të përgatitura me aq dashuri e mjeshtëri nga koreografi i tyre, i nderuari Z.Ramazan Këllezi (njëkohësisht dhe nën-kryetar i Shoqatës), morën…

Në serinë e seminareve për shendetin e të moshuarve organizuar për herë të parë nga SHBSHK, më 7 mars u zhvillua seminari nr.4 mbi shëndetin e gojës dhe të dhëmbëve ku krahas tematikave të tjera të trajtuara për Diabetin dhe masat mbrojtëse, ushqyerja në mënyrë të shëndetshme, stresi dhe menaxhimi I tij në këtë seminar ishte …

Me datë 22 Shkurt, 2015, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze organizoi mbrëmjën tradicionale për Pavarësinë e Kosovës. Ky manifestim mblodhi bashkëatdhetaret e të gjitha viseve shqipëtare që jetojnë në Toronto. Gjithashtu të ftuar te nderit ishin: Konsulli i nderit i Republikës së Shqipërisë në Kanada, z. Genc Tirana, perfaqësuesi i anëtarit të parlamentit provincial Brad…

Menu