85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Në datën 29 janar 2017, në ambientet e Oakwood Village Library në Toronto, u mblodh Asambleja Zgjedhore e Anëtarëve të SHBSHK-së.  Në të merrnin pjesë anëtarë e aktivistë te shoqatës, anëtarë të këshillit të nderit, anëtarë të bordit drejtues etj. Mbledhja u hap nga Sekretari i përgjithshëm i shoqatës , Z. Flamur Selmani, i cili…

Në 20 janar 2017, kur shumica e botës ishte përqëndruar në përurimin e Presidentit të Amerikës, në komunitetin shqiptar të Torontos perdja e një lajmi mortor ra butë, heshtur, prerë, duke mbajtur pezull frymët e njerëzve: Meshan Çini na la….Kaq mjaftoi që nëpër banka, zyra luksoze korporatash, laboratore, universitete, ministrira, biznese, bashki, trena, taxi, aeroporte,…

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze duke falenderuar të gjithë antarët e saj, vullnetarët dhe të gjithë Komunitetin Shqiptar për kontributin e tyre të çmuar në forcimin e Shoqatës sonë të përbashkët njofton si me poshtë:   Në përputhje me Nenin 6.4(a)(b)(c) të Statutit të Shoqatës më datë 29 Janar, 2017 në orën 11:30 am -3:30 pm…

Menu