85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Shoqatёs Bashkёsia Shqiptaro Kanadeze Toronto Presidentit Z. Ramazan Kёllezi Presidentes sё Nderit Dr. Ruki Kondaj Bordit Drejtues tё Shoqatёs Tё gjithё anёtarёve tё Shoqatёs     Mendova qё nё krye tё falenderoja pёr mikёpritjen dhe organizimin e takimit tim me shoqatёn e shqiptarёve tё Torontos. Arёsyeja, mendoj, e suksesit tё atij takimi qёndron jo vetёm…

“By blood, I am Albanian. By citizenship, an Indian. By faith, I am a Catholic nun. As to my calling, I belong to the world. As to my heart, I belong entirely to the Heart of Jesus…” Me këto fjalë të Shën Terezës u çel koncerti festiv i organizuar nga Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze si…

Ditën e diel, më datë 18 shtator 2016,  në mjediset e një nga bibliotekave të Torontos, në 145 Annette Street, me një audiencë shumë të zgjedhur, dashamirës e miq te autorit, u promovua iibri ”Magjia e Rilindjes Kombëtare”, i Prof. Albert Frashërit, me banim në Itali, organizuar nga Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze (SHBSHK), Pasqyra Shqiptare…

Menu