85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Ditën e diel, më datë 18 shtator 2016,  në mjediset e një nga bibliotekave të Torontos, në 145 Annette Street, me një audiencë shumë të zgjedhur, dashamirës e miq te autorit, u promovua iibri ”Magjia e Rilindjes Kombëtare”, i Prof. Albert Frashërit, me banim në Itali, organizuar nga Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze (SHBSHK), Pasqyra Shqiptare…

Më 13 Shtator në ambientet e Credit Valley Golf and Country Club, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze (SHBSHK) në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në Otavë organizoi një pritje për nder të Presidentit të Republikës së Kosovës.Sh.T.Z.Hashim Thaçi, pjesëmarrës në Forumin Ekonomik në Toronto.Morën pjesë personalitete politike nga Ontario si ministre e Emigracionit dhe Nënështetësisë…

Më datën 4 shtator 2016, selinë e Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze e vizitoi  z. Ermal Muça, Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Ottawa, së bashku me pjesëtarë të stafit të ambasadës. Ambasadori u prit në mjediset e zyrave të shoqatës nga z. Ramazan Këllezi, President i Shoqatës, Dr. Ruki Kondaj, Presidente Nderi dhe anëtarë të…

Toronto, Kanada – 8 Maj 2016 Më 8 maj 2016, me iniciativën e Presidentes së Nderit të kësaj Shoqate, Dr. Ruki Kondaj, në ambientet e Le Royal & Lounge në Mississauga, u promovuan dy dokumentarë me autorësi të Prof. Nusret Pllanës dhe regjisorit të mirënjohur Luan Kryeziu, i pari për Shoqatën “Nëna Terezë” dhe i…

Menu