Biznese partnere

Bizneset partnere në mbështetje të Shoqatës
dhe sistemi i ri i vlerësimit të këtyre kontributeve

Këtu biznesit partner do ti shkruhet emri i plotë në faqen kryesore të SHBSHK-së, emri dhe adresa e biznesit që drejton dhe një link elektronik i biznesit. Një çertifikatë do ti dhurohet në shenjë falenderimi nga komuniteti ynë.

Ftojmë të gjithë bizneset shqiptare të kontribuojnë brenda mundësive në mënyrë që ti shërbejmë sa më mirë komunitetit shqiptaro-kanadez në Toronto dhe të përparojmë me të njejtin ritëm me komunitetet e tjera në Kanada.

Më poshtë lista e bizneseve partnere Platinum, Gold, Silver & Bronze që na kanë mbështetur deri tani:

 

 

VITI 2021

GOLD

ALDENT SMILE DENTISTRY – Dr. Entela Xhillari

1193 The Queensway, Unit 1, Etobicoke, ON M8Z 1R6 16-252-2262

VITI 2020

GOLD

FORTESA DECOR – Kujtim Hajrullahu

ZGG Ltd. – Mr. Fadil Selimi

SILVER

ARRA LAW FIRM – Anisa Arra

BESI AUTO COLLISION – Bedri & Mehdi Toqani

BEQIRI ACCOUNTING – Ylli Beqiri

CANKOS TRAVEL by TRAVELONLY – Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku

FLOKA SALON – Bashkim Breznica & Alit Kerimi

BERISHA MERCHANT SERVICES – Naser Berisha

BRACE LAW – Lusi Brace

REMAX REALTOR – Adnan Aliti

DBK SALLON – Ferzi & Fari Bekiri

SKY CONTRACTING INC. Fatmir Bajrami

 

 

VITI 2019

GOLD

CanKos Travel by TravelOnly | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | 905.949.2009

1300 Hurontario St, Mississauga ON L5G 3H3

Besi Auto Collision Ltd. | Mr. Bedri & Mehdi Toqani | (416) 837-2135
77 Pearth Ave Toronto, ON M6R 2C1

ZGG Ltd. | Mr. Fadil Selimi | (416) 554-5323

5315 Flatford Rd Mississauga, ON L5V 1P3

Fortesa Décor | Kujtim Hajrullahu | (647) 892-1922

3410 Brett Rd Mississauga, ON L5L 4M5

RBC Mortgage Specialist | Oges Hysi

1233 The Queensway , Etobicoke ON M8Z 1S1 (647)-988-1170

IBX Services | Ivi & Bersi Xhelili

690 Garyray Dr. Toronto, ON M9L 1R3 | Tel. 416-252-5959

 

SILVER

Beqiri Accounting | Ylli Beqiri |  416.854.9156

974 The Queensway , Etobicoke ON M8Z 1P6

The Guri Group Inc. | Mr. Ahmet Gallapeni | (416) 771-1212

248 Martin Grove Rd Toronto, ON M9B 4L5

Berisha Merchant Services | Neser Berisha | (519) 401-2770

256 Hudson Drive Chatham, ON N7L 0A6

Sky Contracting Inc | Berat & Fatmir Bajrami | (416) 856-4013

2410 Dunwin Drive, 3 Oakville, ONTARIO L5L 1G9

Remax Realtor  Odris Koco | 416.707.1924

685 Sheppard Ave East , Toronto ON M2K 1B6

Lek Selmani | 416.471.0475

Old Mill Pastry & Deli | Nazim Qafleshi

780 Burnhamthorpe Rd W #12, Mississauga ON L5C 3X3 |  905-232-5246

European Patisserie | Bruna & Adi Brari

5072 Dundas St W, Etobicoke, ON M9A 1B9 | 416-783-9377

 

BRONZE

GTA Contracting | Afrim Selmani | (416) 939-8933

3892 Seebring Cres Mississauga, ON L5L 3X7

Ergys Studio | Mr. Ergys Tafilica | (647) 297-4944
1005 Eglington Ave W Toronto, ON M6C 2C7

Ramazan Kellezi | Toronto | 416.835.0758

 

VITI 2018

 

SILVER

Beqiri Accounting & Tax   www.beqiriaccounting.com/

974 The Queensway, Etobioke ON M8Z 1P6  | Tel. 416-854-9156

Bardh Selimi  | Remax Premier Inc. Brokerage | Tel. 647-701-9262 | raysel20@gmail.com 

Imran Akram  |  Barristers & Solicitors  |  www.akram.pro/

4275 VIllage Centre Court – Suite 206, Mississauga ON L4Z 1V3 | Tel. 289-814-2944

Besi Auto Collision | Bedri & Mehdi Toqani
77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135

FLOKA Salon | Bashkim Breznica & Alit Kerimi | www.flokasalon.com
660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880

Orges Hysi  | Mortgage Specialist | www.mortgage.rbc.com/orges.hysi

Travel Only | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | www.bujar.travelonly.com 
1300 Hurontario Street, Mississauga, ON L5G 3H3 | Tel. 905-949-2009

Email. bzejnullahu@travelonly.com & dhasku@travelonly,com

Sunrise Bar & Grill | www.sunrisebarandgrilltoronto.ca/
1416 Victoria Park Avenue,North York ON M4A 2M1 | Tel. 416-752-6446

Adriatica Construction Ltd.

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE

SILVER

Amarda Selimi

 

Bronze

Artech General Contracting

Lek Selmani

Kleanthi Morina

 

VITI 2017

PLATINUM

Absolute Interior Renovation Restoration | Aldi & Klodian Cibuku | www.absoluteinterior.ca

88 Northline Rd. Toronto, ON M4B 3E5 | Tel. 416-804-1215 / 1-888-455-1476

IBX Services | Ivi & Bers Xhelili | www.ibx.ca

690 Garyray Dr. Toronto, ON M9L 1R3 | Tel. 416-252-5959

O’Grady’s Tap & Grill  | Tan & Endrita Hyka | www.ogradysoncollege.com/ 

171 College Street, Toronto, ON  M5T 1P7  | 416-596-0327

Port Hope Health Centre | Dr.Alban Merepeza  | www.porthopehealthcentre.com/

15 Henderson St, Port Hope, ON L1A 0C6  | Tel. 905-885-5111

Gjergji Vani Law Office | www.vanilawoffice.com/

3280 Bloor STreet West, Suite 1140 11th Floor – Center Tower

Toronto, ON M8X 2X3  | Tel. 416-477-7642

 

GOLD

Active Care Medical Centre | Dr.Luli Rrafshi & Dr.Agron Alija

www.activecaremedicalcentre.com/contact.html

1807 Wonderland Road North Suite 201, London ON N6G 5C2  | Tel. 519-433-4330 / 519-433-2996

Beqiri Accounting & Berisha Merchant

Ylli Beqiri | Tel. 416-854-9156

Naser Berisha |  Tel. 519-401-2770

Besi Auto Collision | Bedri & Mehdi Toqani
77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135

DBK Salon | Ferzie & Fari Bekiri | www.dbksalon.com
808 York Mills Road Toronto, ON M3B 1X8 | Tel. 416-383-1616
1448 Lawrence Ave East Toronto, ON M4A 2S8 | Tel. 416-285-8988

2885 Bayview Avenue, North York ON M2K 0A3 | 416-901-8844

FLOKA Salon | Bashkim Breznica & Halit Qerimi | www.flokasalon.com
660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880

PIZZA Tonite & Nicks Restaurant | Burim Ademi & Fisnik Konjufca | www.pizza-tonite.com/

296 Wellington Street, St. Thomas ON N5R 2S9 | Tel. 519-633-2222

Sky Contracting Inc | Fatmir & Berat Bajrami | Tel. 416-856-4013

1200 Speers Road Unit 43, Oakville ON L6L 2X4

Travel Only | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | www.bujar.travelonly.com 
1300 Hurontario Street, Mississauga, ON L5G 3H3 | Tel. 905-949-2009

Email. bzejnullahu@travelonly.com & dhasku@travelonly,com

Orges Hysi  | Mortgage Specialist | www.mortgage.rbc.com/orges.hysi

Tony & Ledi Alushi | www.tonyledi.com/

30 Eglinton Avenue West Unit C12, Mississauga ON L5R 3E7 | Tel. 905-507-4779

Lika Real Estate Team | Diana & Bessa Lika | www.dianalika.com/

4200 Dundas Street West, Toronto ON M5X 1Y6  | Tel. 416-236-1241

Dea Steel | Tani Kolagji | www.dea-steel-ltd.business.site/

Pasqyra Shqiptare | Voisava & Ilir Lena  |  www.youtube.com/user/PasqyraTv

Albany Pizza | Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300

 

SILVER

European Pattieserie |  www.europeanpatisserie.com/

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE

 

GOLD

Artur Derraj

Rexhep Gallapeni

Arben Todi

Faik Shabani

Murat & Dituri Hashani

Arben Pepa

Ilias Loku

Ruki, Fatmir, Gazmend & Bes Kondaj

 

SILVER

Dj Visi Zejnullahu

Gazmend Kondaj

Shoqata Afat

Inva Mulaj

Jetnor Dafa

Ana Golja

Eninna Luli

Jetnor Dafa

Leonidha Bajramaj

 

BRONZE

Said & Mirvjen Demneri

Sammy Roth

VITI 2016

GOLD

Absolute Interior Renovation Restoration | Aldi & Klodian Cibuku | www.absoluteinterior.ca

88 Northline Rd. Toronto, ON M4B 3E5 | Tel. 416-804-1215 / 1-888-455-1476

IBX Services | www.ibx.ca

690 Garyray Dr. Toronto, ON M9L 1R3 | Tel. 416-252-5959

FLOKA Salon | Bashkim Breznica & Halit Qerimi | www.flokasalon.com
660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880

Albany Pizza | Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300

Besi Auto Collision | Bedri & Mehdi Toqani
77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135

Old Mill Café | Beadin & Nazim Qafleshi | www.oldmillpastry.ca
780 Burnhamthorpe Rd. W., Mississauga, ON L5C3X3 | Tel 905-232-5246

Travel Only | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | www.travelonly.com 
4275 Village Centre Court, Unit 204 Mississauga, ON | Tel. 905-949-2009 Email:  bzejnullahu@travelonly.com

Neutral Group Contracting | www.neutralgroup.ca
55 Anewen Dr., Toronto, ON M4A 1R9 | Tel. 416-791-9515 | Email: tony@neutralgroup.ca

Cani Consulting | Arben Cani | www.caniconsulting.com
103 Ivy Glen Dr., Vaughan, ON L6A 0P2| Tel. 416-720-5324 | Email: arben@caniconsulting.com

Sunny Shores Travel Inc.| Sami Ademi | www.mysunnyshores.com
3258 Dundas Street W, Toronto, ON M6P 2A3 | Tel. 416-762-4247

 

SILVER

European Pattiserie | Adi & Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377

Pasqyra Shqiptare | Drejtor & Producent – Ilir Lena | www.pasqyra.net
22 Oakmount Road, Suite 204 Toronto, ON M6P 2M7 | Tel. 416-871-9300

Alba Catering and EVENTS | Rudina Luga,
Tel. 647-852-5718 | Email: Albacateringevents@gmail.com

eyeZ optical | Tel. 905-597-3577 | Email: eyezoptical@rogers.com

1 Promenade Circle, Thornhill, ON L4J 4P8

Il Mulino | Sokol Noga | Tel. 416-780-1173 | www.ilmulinonuovo.com

1060 Eglinton Ave. W, Toronto, ON M6C 2C5

ACE Accounting & Bookkeeping Services INC.|www.aceaccounting.ca

75 the East Mall Unit 204, Etobicoke, ON M8Z 5W3 | Tel. 416-251-8371

 

BRONZE

Dbk Salon and Spa | Ferzie & Fari Bekiri | www.dbksalon.com
808 York Mills Road Toronto, ON M3B 1X8 | Tel. 416-383-1616
1448 Lawrence Ave East Toronto, ON M4A 2S8| Tel. 416-285-8988

Albat Ross Renovation Inc. | www.albatrossrenovation.com | Tel. 416-878-6237

Properties Unlimited | Billi Periku Broker of record | www.propertiesunlimited.ca
206 Laird Drive Suite 203 Toronto, ON M4G 3W4 | Tel. 416-834-7511

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE

 

SILVER

Zj. Ruki Kondaj

Zj. Ajlinda Shtembari

Z. Iljaz Lokku

Z. Adnan Aliti

Z. Ramazan Kellezi

Z. Besmir Ymeri

Z. Rex Ferati

 

BRONZE

Zj. Diana Lika

Z. Arben Bejte

Z. Artan Mucka

Z. Luan Prishtina

Z. Fisnik Prishtina

 

VITI 2015

GOLD

Absolute Interior Renovation Restoration | Aldi & Klodian Cibuku | www.absoluteinterior.ca

88 Northline Rd. Toronto, ON M4B 3E5 | Tel. 416-804-1215 / 1-888-455-1476

FLOKA Salon | Bashkim Breznica & Halit Qerimi | www.flokasalon.com
660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880

Albany Pizza | Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300

Besi Auto Collision | Bedri & Mehdi Toqani
77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135

Old Mill Café | Beadin & Nazim Qafleshin |www.oldmillpastry.ca
780 Burnhamthorpe Rd. W., Mississauga, ON L5C3X3 | Tel 905-232-5246

O’Grady’s Tap & Grill | www.ogradysoncollege.com

171 College St, Toronto, ON M5T 1P7 | 416-596-0327

 

SILVER

European Pattiserie | Adi & Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377

Pasqyra Shqiptare | Drejtor & Producent – Ilir Lena | www.pasqyra.net
22 Oakmount Road, Suite 204 Toronto, ON M6P 2M7 | Tel. 416-871-9300

Travel Only | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | www.travelonly.com 
4275 Village Centre Court, Unit 204 Mississauga, ON | Tel. 905-949-2009 Email:  bzejnullahu@travelonly.com

 

BRONZE

Ahmet Jakupi Financial Solutions Inc| Ahmet Jakupi | www.ahmetjakupi.com
30 Duke St. W, Kitchener, ON N2H 3W5 | Tel. 519-570-4754

Alba Catering and EVENTS | Rudina Luga,
Tel. 647-852-5718 | Email: Albacateringevents@gmail.com

Arcgon Group INC | Armando Zenelja & Bledi Bellaj | www.argcon.ca
78 Yardley Ave., Toronto ON M4B 2B1 | Tel. 647-296-7481 / 416-858-5665

RH Accounting & Tax Services | Rushan Halili
2844 Danforth Ave Toronto, ON M4C 1M1 | Tel. 416-444 8809

 

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE

SILVER

Z. Iljaz Lokku

BRONZE

Z. Andi Demcellari

Z. Arben Bejte

Z. Alban Merepeza

Z. Luan Prishtina

Z. Guri Kapllani

 

VITI 2014

GOLD

 1. Besi Auto Collision, Bedri dhe Mehdi Toqani
  77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135
 2. DANNY’s Fish & Chips, Limoza dhe Bujar Demiri
  411 Huronia Road, Barrie, ON L4N 9B3 | Tel. 705-721-8998
 3. Albany Pizza, Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
  222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300
 4. Travel Only me pronar: Bujar Zejnullahu dhe Dashnor Hasku | www.travelonly.com
  4275 Village Centre Court, Unit 204 Missisauga, ON | Tel. 905-949-2009
 5. Old Mill Pastry & Deli me pronare: Beadin de Nazim Qafleshin
  8-600 the East Mall Etobicoke, ON M9B 4B1 | Tel. 416-546-5676
 6. Five Star Motors me pronar: Adnan Aliti | www.fivestrarservices.com
  1879 Dundas St.W, Toronto, ON M6R 3B6 | Tel. 416-516-6420

 

SILVER

 1. Properties Unlimited, Billi Periku Broker of record | www.propertiesunlimited.ca
  206 Laird Drive, Suite 203 Tornorto, ON M4G 3W4 | Tel. 416-834-7511
 2. Pasqyra Shqiptare, drejtor dhe producent Ilir Lena | www.pasqyra.net
  22 Oakmount Road, Suite 204 Toronto, ON M6P 2M7 | Tel. 416-871-9300
 3. Sunrise Bar & Grill, Mariano Vangjeli | sunrisebargrill.foodpages.ca
  1416 Victoria Park Ave, Toronto | Tel. 416-752-6446
 4. European Pattiseria, me pronare Adi e Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
  5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377
 5. Dbk Salon and Spa me pronare Ferzi e Fari Bekiri | www.dbksalon.com
  808 York Mills Road Toronto, ON | Tel. 416-383-1616
  1448 Lawrence Ave East Toronto, ON | Tel. 416-285-8988
 6. Sunny Shores Travel Inc, Sami Ademi | www.mysunnyshores.com
  3258 Dundas Street W, Toronto, ON M6P 2A3 | Tel. 416-762-4247
 7. Alba Catering and Events me pronare Rudina Luga,
  Tel. 647-852-5718, email: albacateringevents@gmail.com

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE:

 1. Z. Ahmet Jakupi nga Kichener
 2. Z. Iljaz lokku
 3. Z. Gazmend Kondaj
 4. Z. Petrit Arizaj
 5. Dhurata.com
 6. Z. Andi Demcellari

 

VITI 2013 

GOLD

 1. Albany Pizza, Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
  222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300
 2. Properties Unlimited, Billi Periku Broker of record | www.propertiesunlimited.ca
  206 Laird Drive, Suite 203 Tornorto, ON M4G 3W4 | Tel. 416-834-7511
 3. Arcgon Group INC, me pronare Armando Zenelja dhe Bledi Bellaj | www.argcon.ca
  78 yardley ave , M4B 2B1 Toronto ON | Tel. 647-296-7481 | Tel.416-858-5665

SILVER

 1. Travel Only me pronar: Bujar Zejnullahu dhe Dashnor Hasku | www.travelonly.com
  4275 Village Centre Court, Unit 204 Missisauga, ON | Tel. 905-949-2009
 2. FLOKA Salon, me pronar Bashkim Breznica dhe Halit Qerimi | www.flokasalon.com
  660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880
 3. Pasqyra Shqiptare, drejtor dhe producent Ilir Lena | www.pasqyra.net
  22 Oakmount Road, Suite 204 Toronto, ON M6P 2M7 | Tel. 416-871-9300
 4. European Pattiseria, me pronarë Adi e Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
  5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377
 5. Besi Auto Collision, Bedri dhe Mehdi Toqani
  77 Perth Ave, Toronto, ON M6R 2C1 | Tel. 416-837-2135 | 647-519-2135
 6. Dbk Salon and Spa me pronare Ferzi e Fari Bekiri | www.dbksalon.com
  808 York Mills Road Toronto, ON | Tel. 416-383-1616
  1448 Lawrence Ave East Toronto, ON | Tel. 416-285-8988
 7. Alba Catering and EVENTS me pronare Rudina Luga,
  Tel. 647-852-5718, email: Albacateringevents@gmail.com

BRONZE

 1.  Art Studio Tarelli, Hytbi Tarelli artist | www.tarelliart.ca
  16 O’Connor Drive Toronto, ON M4K 2K2 | Tel. 416-462-1962
 2. LGH Art & Photography Genti dhe Lorida Hali, photographer
  77 ParkWoods Village Toronto, ON | Tel 416-605-9577
 3. DJ Andy Gruuve | Tel 416-704-0310
 4. Old Mill Café me pronare Beadin de Nazim Qafleshin
  8-600 the East Mall Etobicoke, ON M9B 4B1 | Tel 416-546-5676
 5. Kafe Shqiptare Skenderbeu me pronar Agim Duka
  P.O. Box 21026, Mississauga, ON | Tel. 888-628-5233
 6. Beqiri Accounting me drejtues Ylli Beqiri | www.beqiriaccounting.com
  974 The Queensway Etobicoke, ON M8Z 1P6 Tel. 416-854-9156
 7. Cheese Boitique me pronar Fatos prihstinene | www.cheeseboutique.com
  45 Ripley Ave Toronto, ON M6S 3P2 | Tel. 416-762-96292

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE:

 1. Z. Iljaz Lokku (silver)
 2. Z. Gazmend dhe Bes Kondi (silver)
 3. Z. Petrit dhe Ermira Tasi (bronze)

 

VITI 2012 

GOLD

 1. Musta & Co, Ervin Musta | www.musta.co
  907-370 Ridelle AVE, Toronto, ON | Tel. 647-927 6304

 

SILVER

 1. Travel Only me pronar: Bujar Zejnullahu dhe Dashnor Hasku | www.travelonly.com
  4275 Village Centre Court, Unit 204 Missisauga ON | Tel. 905-949-2009 | bzejnullahu@travelonly.com
 2. European Pattiseria, me pronare Adi e Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
  5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377
 3. RH Accounting & Tax Services, Rushan Halili
  2844 Danforth Ave Toronto, ON M4C 1M1 | Tel. 416-444 8809
 4. Pasqyra Shqiptare dhe Albanian Waves, Ilir Lena | www.pasqyra.net
  22 Oakmount Road, Suite 204 Toronto, ON M6P 2M7 | Tel. 416-871-9300
 5. Albany Pizza, Perparim Kapllani | www.albanypizza.ca
  222 Lansdowne Ave, Toronto, ON M6K 3C6 | Tel. 416-533-7300

 

BRONZE

 1. Allan S. Blott Q.C. Professional Corporation of Lawyers, Arian Sultafa
  491 Eglinton Ave. West, Suite 300, Toronto, ON, M5N 1A8. | Tel. 416-783 0762 | Cell. 416-302 6664
 2. Sunrise Bar & Grill, Mariano Vangjeli
  1416 Victoria Park Ave, Toronto | Tel. 416-752-6446
 3. Port Hope Chiropractic Health Centre, Alban Merepeza | www.porthopehealthcentre.com
  181 Toronto Rd., Unit #6, Port Hope, ON, L1A 3V5 | Tel. 905-885-5111
 4. Triworld American Express, Teuta Gjyli
  992 Eglinton Avenue West, Toronto, ON. | Tel. 416-787-1580 | Fax. 416-787-6460
 5. RedBlendArt, pronarë Artistët Redina Tili dhe Blend Cota | www.redblendart.com
  14845-6 Yonge St., Suite 377 Aurora, ON L4G 6H8
 6. Canadian Active Rehabilitation Centre, Dr. Stephan Bourassa
  1448 Lawrence Ave. East, Suite 301, M4A 2V6, Toronto ON | Tel. 416-288 0222

 

KONTRIBUTE NGA INDIVIDE:

 1. Z. Ramazan Këllezi
 2. Z. Bes Kondi
 3. Z. Zekirja Aliu
 4. Zj. Zinejda Rita
 5. Z. Petrit Arizaj
 6. Z. Ervin Meço

 

VITI 2011

GOLD

 1. FLOKA Salon, Bashkim Breznica dhe Alit Qerimi | www.flokasalon.com
  660 Eglinton Ave East Toronto, ON M4G 2K2 | Tel. 416-480-0880

 

SILVER

 1. Dbk Salon and Spa me pronare Ferzi e Fari Bekiri | www.dbksalon.com
  1448 Lawrence Ave East Toronto, ON | Tel. 416-285-8988
 2. Travel Only me pronar: Bujar Zejnullahu dhe Dashnor Hasku | www.travelonly.com
  4275 Village Centre Court, Unit 204 Missisauga ON | Tel. 905-949-2009 | bzejnullahu@travelonly.com
 3. Sutton Partners Realty Inc. Brokerage, Teuta Guci (Prenga)
  Toronto, ON | Tel. 416-461-0907 | Cell. 416-824-5712

BRONZE

 1. European Pattiseria, me pronare Adi e Bruna Brari | www.europeanpatisserie.com
  5072 Dundas St. West, Etobicoke, ON M9A 1B9 | Tel. 416-783 9377
 2. Sunrise Bar & Grill, Mariano Vangjeli
  1416 Victoria Park Ave, Toronto | Tel. 416-752-6446
 3. Z. Iljaz Lokku për kontributin e tij të vazhdueshëm si individ
 4. Zj. Arjana Myrtaj për kontributin e saj si individ
 5. Beqiri Accounting & Tax Services, Ylli Beqiri | www.beqiriaccounting.com
  14 Haas Rd, Unit 105, Toronto ON, M9W 3A2 | Tel. 416-854 9156 | Email: ylli@beqiriaccounting.com
 6. Kafe Shqiptare Skenderbeu me pronar Agim Duka
  P.O. Box 21026, Mississauga, ON | Tel. 888-628-5233

 

VITI 2010

GOLD

 1. Dbk Salon and Spa me pronare Ferzi e Fari Bekiri | www.dbksalon.com
  1448 Lawrence Ave East Toronto, ON | Tel. 416-285-8988
 2. Loci Transportation, Ylli Loci
  293 Potts Terrace, Milton ON | Tel. 647-405-2299

SILVER

 1. D&E Tile Works Inc, Dod Ndreu,
  4039 Midhurst Lane, Mississauga ON, L4Z 1C8 | Tel. 416-669-4671
 2. Sutton Partners Realty Inc. Brokerage, Teuta Guci (Prenga)
  Toronto, ON | Tel. 416-461-0907 | Cell. 416-824-5712

BRONZE

 1. Sunrise Bar & Grill, Mariano Vangjeli
  1416 Victoria Park Ave, Toronto | Tel. 416-752-6446
 2. Aleks Moving Company, Aleks Coku | www.aleksmoving.ca
  1665 Bloor Street East, Mississauga, ON | Tel. 416-889-5167
 3. Midwest Pro Painting Inc, Anton Malaj
  Tel: 647-242-4044
 4. Sutton Partners West Realty Inc. Arjan Maho Real Estate Agent,
  Tel. 416-240-1000 | Cell. 416-826-7346
 5. Travel Only me pronar: Bujar Zejnullahu dhe Dashnor Hasku | www.travelonly.com
  4275 Village Centre Court, Unit 204 Missisauga ON | Tel. 905-949-2009 | bzejnullahu@travelonly.com
 6. Albo Property Services, Shkelqim Braho
  Tel. 647-967-4898 | Email. albo_ps@live.com
 7. Z. Gezim Agastra, Real Estate Agent GTA | www.gezimagastra.com
  Tel. 647-388-5759 | Email. gagastra@trebnet.com
 8. RE/MAX West Realty Inc., Ardian dhe Renata Buli
  96 Rexdale Blvd, Toronto, ON M9W 1N7 | Tel. 416-745-2300 | Email. info@bulihomes.com
 9. Hi-Quality Tile&Stone, Elis Bzhetaj
  402-361 The West Mall, Etobicoke ON | Cell. 647-330-1086

 

Translate »