Mirenjohje

Mirenjohje dhe Vleresime

Kryeministrja e Provincës se Ontarios përshëndet shqiptarët në Kanada me rastin e Muajit të Trashëgimisë Shqiptare në Ontario. Sot në Parlament mbahet pritja zyrtare e përvitshme e organizuar nga Parlamenti i Ontarios dhe Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, lobuesja e ligjit përkatës. Lidhjen e videos mund ta gjeni më poshtë ne faqen e programit Pasqyra Shqiptare:

Përshëndetje e Kryeminstres së Ontarios me rastin a 104 vjetorit të Pavarësisë

 

 

img840

WynnNov3_2016

Crombie_March24_2016

Wrzensewskyj_Feb26_2016

Albanese_Feb22_2015

Ambasadorja shqiptare 2015
bradDuguidKosovo Independance

Novruz.2014

Premier 2014

Laura.2014

Appreciation on Children day  copy

Ilia Katre.2013

Dave.2013

Jim.2013

Yvan.2013

Novruz.2013

Jimm.2013

Antoni.2013

Premier of Ontario -2013

Arbereshet - 100 vjetori i pavarësisë - 2013

Bernard Trottier July 1, 2013

Certifikata nga Parlamenti I Kanadase

nga Dalton mcgyinty.100 vjetor

Jim.Karygg.Exbittion.2012

Queen Diamond Jubillee Award.1

Queen Diamond Jubilee Award.2
medalja Rukit

Albanian Honorary Consul in Toronto - Falenderim per Dr

Dr

Jim Karyggianis.100 vjetor

prof.kristiani certifikate ne librin e nderit

letra 1.Ambasada E Vatikanit Otawa

Nga Bob Rae.99 vjetor

letra 2.Mirenjohje nga Papa

Translate »