Viti i Nënë Terezës

nene_tereza

Veprimtari të Shoqatës sonë dhe aktivitete të tjera të kryera në Toronto
me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Nënë Terezës

(Për hollësitë mbi zhvillimin e këtyre veprimtarive dhe foto nga ato, ju mund të vizitoni rubrikat “Veprimtari” dhe “Lajmërime” që ndodhen në të majtë të ekranit)

– 21 Gusht 2010: CIF – Shëtitje humanitare përkushtuar Nënë Terezës
– 26 gusht 2010: Përurimi i përmendores së re të Nënë Terezës në Rochester Hills, MI
– 10 shtator 2010: Piktura “Pema e jetës” e artistit Ilir Fico dërgohet në Vatikan
– 23 shtator 2010: Festa e Nënë Terezës në shkollën kanadeze Mother Teresa Markham
– 05 Shkurt 2011: Vatikani dërgon letër falenderimi për dhuratën tonë “Pema e Jetës”

Translate »