Veprimtari

Paneli i 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe nderhyrjes së trupave të NATO-së

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, organizoi një konferencë me rastin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe nderhyrjes së trupave të NATO-së.

Kjo ngjarje u zhvillua në ambientet e Ryerson University, në Toronto me temë “ Roli i gruas në evolucionin e politikës në Kosovë ;mesimet nga modeli kanadez në integrimin e barazisë gjinore dhe diversitetit në vendimmarrjen politike”

Me këtë rast, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze falenderonë panelistët Mimoza Kusari Lila- deputete e Parlamentit të Kosovës, Lidere e Partisë ‘Alternativa’ dhe Kryesuese e Grupit Miqësor Parlamentar Kosovë-Kanada.
Borys Wrzensnewskyj- Deputet në Parlamentin e Kanadasë, Udheheqes I Asociacionit te NATOS ne Parlamentin e Kanadase, Chad Rogers- Konsull nderi I Kosovës në Kanada si dhe të gjithë pjesëmarrësit e tjerë e në veçanti sponsorët e këtij organizimi.

Mirë u takofshim në organizimet e radhës!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »