Lajmërime

Maska shqiptare për komunitetin Kanadez

Shoqata e Bashkësisë Shqiptare-Kanadeze,  ka dhuruar 30 maska për vullnetarët e palodhur të njërës prej shumë qendrave të shpërndarjes së ushqimit falas për personat në nevojë në GTA.

Maskat e punuara nga një dizajnere shqiptare, u dhuruan nga Kryetari i shoqatës, z. Bujar Zejnullahu dhe nënkryetarja, Irene Breznica! Ata, në emër të komunitetit shqiptarë, falenderuan vullnetarët e Compass Food Bank për punën e tyre në këtë kohë të jashtëzakonëshme dhe sfiduese për gjithë njerëzimin!

Albanian masks  for the Canadian Community

Albanian-Canadian Community Association gave away 30 masks for the tireless volunteers of one of the many Food Banks that operate in the GTA.

These masks, created by an Albanian designer, were donated by the head of the Association Mr. Bujar Zejnullahu and vice-chairwoman Ms. Irene Breznica. In the name of the Albanian Community in the GTA, they thanked the volunteers of The Compass Food Bank for their incredible work during these extraordinary and challenging times!

#wearestrongertogether #foodbanks #thecompas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »