Lajmërime

Pranimi e letrave përshëndetëse të Kryeministrit të Kanadasë , shkelqësisë së tij Z. Justin Trudeau, dhe Kryetares së Grupit Parlamentar të Miqësisë Kanada-Shqipëri

Ndihemi tejet të nderurar dhe privilegjuar  me pranimin e letrave përshëndetëse të Kryeministrit të Kanadasë , shkelqësisë së tij Z. Justin Trudeau, dhe Kryetares së Grupit Parlamentar të Miqësisë Kanada-Shqipëri , shkelqësisë së saj znj. Julie Dabrusin, me rastin e 108 vjetorit të Pavarësisë së Republikes së Shqipërisë dhe gjithashtu me rastin e 30 vjetorit të themelimit të Shoqatës së Bashkesisë Shqiptaro -Kanadeze. Faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »