Lajmërime

Është ndarë nga jeta – Profesor Kristian Bukuroshi

Me pikllim të thell sot morrem lajmin e hidhur së është ndar nga jeta Profesor Kristian Bukuroshi (1933-2021).

Profesori ishte një intelektual elite me kontribut të çmuar për Shqiperine dhe për Komunitetin shqiptar e veçanerisht në shoqaten tonë për më shumë se dy dekada dhe në Keshill Nderi nga viti 2008, idete e tij të mençura, sygjerimet e tij , urtësia e tij e bënte ta kishim në krye të vendit e mos ta quanim kurrë të “Moshuar“ apo që kishte shumë kohë në shoqatë,  por ta konsideronim një aset të çmuar e të pa zëvendësuar.

I paharruar përjetë kujtimi dhe vepra e tij!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »