Veprimtari

Seminari i Katërt: Ushtrime fizike në kushtet e shtëpisë

Në ciklin e seminareve të SHBSHK të kordinuara nga Dr. Ruki Kondaj u zhvillua me sukses Seminari NR. 4 për Ushtrimet fizike në kushtet shtëpisë nga Dr. Alban Merepeza , të cilin e falenderojmë shumë për një prezantim tejet informativ, të vlefshëm, të ilustruar me ushtrime praktike ku u prit me mjaft interes nga gjithë pjesëmarrsit .
Gjithashtu falenderimi shkon për të ftuarin nga Italia Gentian Rizo për të dhënë eksperiencën e tij me te moshuarit në Itali si Edukator social rreth “gjimnastikës së ëmbël”.
Falenderim I veçantë shkon gjithashtu për Mbretëreshën e kengës popullore, artisten e madhe e të mirenjohur Merita Halili dhe muzikantin, mjeshtrin e muzikes dhe kompozitorin Raif Hyseni për prezencën dhe performancen e shkelqyer dhe kenaqesine që ju dhuruan pjesëmarrësve në Seminarin e katert duke krijuar një ambjent mjaft të këndshëm si një festë familjare .
Faleminderit Pasqyra Shqiptare dhe Producenti Ilir Lena për prezencën dhe mbeshtetjen e këtyre seminareve !
Faleminderit gjithë pjesemarresve nga shume vende të botes për prezencen dhe kontributin e tyre.
Duke ju falenderuar në vazhdimësi për pjesemarrjen dhe kontributin tuaj ne keto kater seminare te muajit Mars ju ftojme të regjistroheni për seminaret në vazhdim qe do të zhvillohen çdo të diele ora 2pm EST.
Mire u pafshim në seminarin e pestë me 4 Prill !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »