Lajmërime

Festa e Pavarësisë 2021

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze në Toronto organizon ‘Mbrëmje Festive’ me rastin e 28 Nëntorit dhe Muajit të Trashëgimisë Shqiptare. Ejani të festojm së bashku!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »