Veprimtari

Zgjedhjet e Bordit Drejtues të Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro – Kanadeze në Toronto

Sot, me 12 Mars, 2023, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro – Kanadeze në Toronto mbajti me sukses zgjedhjet e bordit te ri drejtues.
Anëtarët e bordit vendosën në mënyrë unanime për të zgjedhur Irene Breznica, një aktiviste dhe anëtare e bordit të shoqatës prej shume vitesh, si Kryetare të shoqates.
Urime dhe suksese të gjithe bordit te ri drejtues:
 • Irene Breznica – Presidente
 • Rex Ferati – Zv. Kryetar & Llogaritar
 • Anisa Arra – Sekretare
 • Nora Marku – Zv. Sekretare
 • Lindita Kalo – Financiere
 • Amarda Selimi – Drejtuese e Grupit te Grave
 • Flora Selmani – Koordinatore e Granteve te Qeverise
 • Oriana Naska -Zëdhënëse / Website & Social Media
 • Përparim Kapllani – Zv. Zëdhënës
 • Bruna Mersini
 • Emiljana Zenelaj
 • Elbunit Bugacku
 • Eranda Zoga
 •     

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »