Lajmërime,  Uncategorized

MBRËMJA E PAVARËSISË – FESTA E SHQIPTARISË

Të nderuar bashkatdhetarë,

Nën tingujt e bukur të këngës dhe valles shqipe, ju ftojmë të festojmë së bashku atë që e kemi të gjithë në zemër: SHQIPTARINË !

Le të na gjejë ky 103-Vjetor i Pavarësisë sonë kombëtare më të bashkuar se kurrë.

Ju mirëpresim!

Comments Off on MBRËMJA E PAVARËSISË – FESTA E SHQIPTARISË
Translate »