Biznese partnere

Bizneset partnere në mbështetje të Shoqatës
dhe sistemi i ri i vlerësimit të këtyre kontributeve

Këtu biznesit partner do ti shkruhet emri i plotë në faqen kryesore të SHBSHK-së, emri dhe adresa e biznesit që drejton dhe një link elektronik i biznesit. Një çertifikatë do ti dhurohet në shenjë falenderimi nga komuniteti ynë.

Ftojmë të gjithë bizneset shqiptare të kontribuojnë brenda mundësive në mënyrë që ti shërbejmë sa më mirë komunitetit shqiptaro-kanadez në Toronto dhe të përparojmë me të njejtin ritëm me komunitetet e tjera në Kanada.

Më poshtë lista e bizneseve partnere Platinum, Gold, Silver & Bronze që na kanë mbështetur deri tani:

 

 

VITI 2023

PLATINUM

TURKISH ARILINES

GOLD

VINE GROUP | Orges Hysi

TRAVELONLY | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku

KOCO REAL ESTATE | Odris Koco

FLOKA SALON | Bashkim Breznica & Alit Kerimi

RPS GENERAL CONTRACTOR | Ridvan Pacolli

SILVER

BESI AUTO COLLISION | Bedri & Mehdi Toqani

DBK SALON | Fari & Ferzi Bekiri

ARRA LAW FIRM | Anisa Arra

TOP GLOW | Besarta Bytyqi & Mirdita Zejnullahu

BRONZE

HAX LAW | Rej Haxhillari

REAL ESTATE REALTOR | Tea & Stephanie Haxhillari

EURPOEAN PATISSERIE | Bruna Brari

MEDIA 

PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY | Flamur Ilazi

PASQYRA SHQIPTARE | Ilir Lena

 

VITI 2022

PLATINUM

FORTESA DECOR & FORTESA KITCHEN & CABINETRY | Kujtim Hajrullahu

BRACE LAW | Lusi Brace

BOS CLEANERS & CMGS GROUP INC. | Orges Shkreli

SOUVLIKE RESTAURANT & MONOPOL CAFE | Vëllezërit Rexhepaj

ADRIATICA SAFETY CONSULTING INC. | Adriana Mema

GOLD

VINE GROUP | Orges Hysi

TRAVELONLY | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku

TRIGRAND RESTORATIONS | Artur Derraj

NUOVO SURFACES INC. | Erian Asllani

ZENELI GROUP | Agron Zeneli

FDS CONSTRUCTION INC. | Ferat Sylejmani

FLOKA SALON | Bashkim Breznica & Alit Kerimi

CT RESTORATION|

TURKISH ARILINES

REAL ESTATE REALTOR | Enid Zenelaj

SILVER

BESI AUTO COLLISION | Bedri & Mehdi Toqani

ALBLOOR DENTAL | Valbona Dumi

ERGYS COFFEE TILL COCKTAIL | Ergys Tafilica

DBK SALON | Fari & Ferzi Bekiri

REAL ESTATE REALTOR | Romi Gjonbalaj

BRONZE

REAL ESTATE REALTORS | Ray & Amarda Selimi

HAX LAW | Rej Haxhillari

REAL ESTATE REALTOR | Tea & Stephanie Haxhillari

TOP GLOW | Besarta Bytyqi & Mirdita Zejnullahu

DEA BEAUTY CLINIC | Irena Xhakolli

FINANCIAL SOLUTIONS | Ajet Nuro

MEDIA 

PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY | Flamur Ilazi

PASQYRA SHQIPTARE | Ilir Lena

 

VITI 2021

PLATINUM

FORTESA DECOR & FORTESA KITCHEN & CABINETRY | Kujtim Hajrullahu

GOLD

ALDENT SMILE DENTISTRY | Dr. Entela Xhillari

VINE GROUP | Orges Hysi

SKY CONTRACTING INC. | Fatmir & Berat Bajrami

TRIGRAND RESTORATIONS | Artur Derraj

BRACE LAW | Lusi Brace

REAL ESTATE REALTOR | Adnan Aliti

DBK SALON | Fari & Ferzi Bekiri

PIZZA TONIGHT | Burim Ademi

ADRIATICA SAFETY CONSULTING INC. | Adriana Mema

BERISHA MERCHANT | Naser Berisha

ECOLAND | Ismet Mirena

ILIR DEMIRXHIU

ARDIAN JASIQI

SILVER

BEQIRI ACCOUNTING | Ylli Beqiri

FINANCIAL SOLUTIONS | Ajet Nuro

SOUTHWESTERN MEDICAL CLINIC | Agron Alia

TRAVELONLY | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku

FLOKA SALON | Bashkim Breznica & Alit Kerimi

BRONZE

TOP GLOW | Besarta Bytyqi & Mirdita Zejnullahu

BESI AUTO COLLISION | Bedri & Mehdi Toqani

REAL ESTATE REALTOR | Tea & Stephanie Haxhillari

OLD MILL PASTRY & DELI | Nazim Qafleshi

ICONS RENO INC.

EURPOEAN PATISSERIE | Bruna Brari

 

VITI 2020

GOLD

FORTESA DECOR | Kujtim Hajrullahu

ZGG Ltd. | Mr. Fadil Selimi

SILVER

ARRA LAW FIRM | Anisa Arra

BESI AUTO COLLISION | Bedri & Mehdi Toqani

BEQIRI ACCOUNTING | Ylli Beqiri

CANKOS TRAVEL by TRAVELONLY | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku

FLOKA SALON | Bashkim Breznica & Alit Kerimi

BERISHA MERCHANT SERVICES | Naser Berisha

BRACE LAW | Lusi Brace

REMAX REALTOR | Adnan Aliti

DBK SALLON | Ferzi & Fari Bekiri

SKY CONTRACTING INC. Fatmir Bajrami

VITI 2019

GOLD

CanKos Travel by TravelOnly | Bujar Zejnullahu & Dashnor Hasku | 905.949.2009

1300 Hurontario St, Mississauga ON L5G 3H3

Besi Auto Collision Ltd. | Mr. Bedri & Mehdi Toqani | (416) 837-2135
77 Pearth Ave Toronto, ON M6R 2C1

ZGG Ltd. | Mr. Fadil Selimi | (416) 554-5323

5315 Flatford Rd Mississauga, ON L5V 1P3

Fortesa Décor | Kujtim Hajrullahu | (647) 892-1922

3410 Brett Rd Mississauga, ON L5L 4M5

RBC Mortgage Specialist | Oges Hysi

1233 The Queensway , Etobicoke ON M8Z 1S1 (647)-988-1170

IBX Services | Ivi & Bersi Xhelili

690 Garyray Dr. Toronto, ON M9L 1R3 | Tel. 416-252-5959

 

SILVER

Beqiri Accounting | Ylli Beqiri |  416.854.9156

974 The Queensway, Etobicoke ON M8Z 1P6

The Guri Group Inc. | Mr. Ahmet Gallapeni | (416) 771-1212

248 Martin Grove Rd Toronto, ON M9B 4L5

Berisha Merchant Services | Neser Berisha | (519) 401-2770

256 Hudson Drive Chatham, ON N7L 0A6

Sky Contracting Inc | Berat & Fatmir Bajrami | (416) 856-4013

2410 Dunwin Drive, 3 Oakville, ONTARIO L5L 1G9

Remax Realtor  Odris Koco | 416.707.1924

685 Sheppard Ave East, Toronto ON M2K 1B6

Lek Selmani | 416.471.0475

Old Mill Pastry & Deli | Nazim Qafleshi

780 Burnhamthorpe Rd W #12, Mississauga ON L5C 3X3 | 905-232-5246

European Patisserie | Bruna & Adi Brari

5072 Dundas St W, Etobicoke, ON M9A 1B9 | 416-783-9377

 

BRONZE

GTA Contracting | Afrim Selmani |

Translate »