Anëtarësimi

ANËTARËSIMI NË SHOQATË PËR VITET 2023-2024

Të nderuar bashkatdhetarë,

Click Here to Register a Membership.

Në vijim kemi paraqitur kuotat e anëtarësimit për Shoqatën e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze të Torontos (SHBSHK)
për vitet 2023-2024:

1-Kuota familjare vjetore 100 CAD
2-Kuota vjetore për individ 50 CAD
3-Kuota për studentët 30 CAD
4-Kuota për pensionistët 30 CAD
5-Kuota familjare për pensionistët 50 CAD

“Duke u anëtarësuar pranë kësaj shoqate, ju kontriboni në rritjen e veprimtarisë së shoqatës për t’i shërbyer sa më mirë
dhe denjësisht komunitetit shqiptaro-kanadez në Toronto.”
Faleminderit për mbështetjen tuaj të vazhdueshme.

Mënyrat kryesore të pagesës së anëtarësisë janë:

Me çek që mund ta dërgoni me postë normale në adresën posht apo me Kredit Kart përmes webfaqes direkt.
Albanian-Canadian Community Association, 85 Ingram Drive, Toronto ON, M6M 2L7
me shënimin “Anëtarësimi”

Gjithashtu, ju jeni të mirëpritur të vini në zyrat tona të na takoni dhe të kryeni pagesën personalisht. Ju lutemi na kontaktoni paraprakisht me telefon në numrin (416) 503-4704 ose me email në adresën info@albcan.ca për të planifikuar takimin me ju. Informacionet e kontaktit mund t’i gjeni në website tonë www.albcan.ca

Ju faleminderit dhe ju mirëpresim,
Kryesia e SHBSHK-së

Translate »