Veprimtari

Takime të perfaqësuesve të SHBSHK-së – 23 dhe 24 qershor 2017

 

r. Ruki Kondaj, Presidente Nderi e SHBSHK-së mori pjesë në mëngjesin e punës të organizuar nga Ministrja për Statusin e Gruas së Ontarios, zj. Indirà Naidoo Harris (23 Qershor 2017).  Z Ramazan Këllezi, President i Shoqatës, së bashku me Dr. Ruki Kondaj, Presidente Nderi dhe Z. Rex Ferhati, Anëtar i Bordit, morën pjesë në takimin e organizuar nga Shoqata Shqiptare e Hamiltonit dhe rrjeti i Bizneseve të Hamiltonit për nder te vizitës së zj. Mimoza Kusari Lila, kryetare e bashkisë së Gjakovës (24 Qershor, 2017). Gjatë takimit, Z. Këllezi përshëndeti në emër të SHBSHK-së, si edhe pati pyetje e diskutime nga të pranishmit.

IMG_8834

IMG_8843 IMG_8851 IMG_8858 IMG_8861 IMG_8867

Comments Off on Takime të perfaqësuesve të SHBSHK-së – 23 dhe 24 qershor 2017
Translate »