Lajmërime

Njoftim i Ambasadës së Republikës së Kosovës ne Kanada 2 Maj, 2017

 

Ambasada e Republikës së Kosovës në Kanada, në kuadër të 18-vjetorit të ardhjes së refugjatëve nga Kosova në Kanada, do të publikojë një libër më foto autentike nga viti 1999. Jeni të lutur të jepni kontributin tuaj në këtë përvjetor, duke na nisur fotot tuaja nga viti 1999 në Kosovë si dhe në Kanada. Fotot mund ti nisni në versionin digjital në këtë adresë e-maili:

embassy.canada@rks-gov.net

ose në adresën postare:
Embassy of the Republic of Kosovo-200 Elgin St Suite 501 Ottawa, ON, K2P1L5

Jeni të lutur që fotot ti nisni brenda datës 15 maj 2017.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Kanada

 

Comments Off on Njoftim i Ambasadës së Republikës së Kosovës ne Kanada 2 Maj, 2017
Translate »