Veprimtari

Shqiponjat e vogla marrin pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Fëmijëve

Nje paraqitje e suskeshme e Shqiponjave të Vogla, dretuar nga koeroegrafi shqiptaro-kanadez, Ramazan Këllezi ne festivalin Nderkombetar të Fëmijëve, mbajtur në 23 Prill 2017.

Vizitoni faqen tonë në Facebook për më shumë informacion dhe foto e video nga aktiviteti.

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Shqiponjat e vogla marrin pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Fëmijëve
Translate »