Lajmërime,  Veprimtari

Promovim i krijimtarisë letrare të zonjave Sanije Gashi dhe Eglantina Mandija

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze në Toronto më datë 6 maj 2018, ora 10:30 organzion një promovim të krijimtarisë së pasur të dy Zonjave të Mëdha të Kulturës Shqiptare, gazetarja dhe publicistja e parë e Kosovës znj.Sanije Gashi me banim në Prishtinë dhe shkrimtarja e mirënjohur shqiptare, ish mësuesuese znj.Eglantina Mandija me banim në Winsdor, Kanada, në zyren e shoqatës me adresë: 85 Ingram Drive, Toronto,ON.
Ftojmë te gjitha nënat, motrat dhe vajzat shqiptare me banim në Toronto e rrethinat e saj të na bashkohen në këtë aktivitet.

 

13maj

Comments Off on Promovim i krijimtarisë letrare të zonjave Sanije Gashi dhe Eglantina Mandija
Translate »