Lajmërime

Urimi për muajin e Ramazanit

Për muajin e Ramazanit mund të flitet nga pikëpamje të ndryshme: shpirtërore, kulturore, letrare, sociologjike etj. Kjo është për arsyen se dhuratat e ramazanit janë aq të shumta saqë është e pamundur të përmblidhen dhe sepse kanë forcë dhe ndikim të tillë shpirtëror në jetën e muslimanëve, që nuk mund të krahasohet me asnjë muaj tjetër. Thjesht, ditët e ramazanit të bekuar janë të veçanta dhe jo të zakonshme. Drita e ramazanit ndriçon veçanërisht zemrat dhe shpirtrat e besimtarëve të devotë të cilët kënaqësinë e tyre e gjejnë në adhurimin e Zotit.

Comments Off on Urimi për muajin e Ramazanit
Translate »