Lajmërime

PIKNIKU TRADICIONAL I TORONTOS: HIGH PARK 28 KORRIK 2013

Si çdo vit edhe këtë radhë ne fund të muajit korrik Shoqata jonë do të organizojë piknikun familjar tradicional për të gjithë bashkatdhetarët e Torontos. Muzikë, argëtim, ushqime tradicionale dhe lora për fëmijët. Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë dhe të kaloni një ditë të gëzuar mes miqve në freskinë e parkut.
Pikniku zhvillohet si edhe vitet e tjera në zonën Nr. 14, pranë fushave të tenisit dhe pishinave. Hyrja kryesore nga Bloor Str. West.
high park

Comments Off on PIKNIKU TRADICIONAL I TORONTOS: HIGH PARK 28 KORRIK 2013
Translate »