Lajmërime

Mbledhje e Këshillit Të Europës Qendrore dhe Lindore në Kanada, 11 Janar 2017

Këshilli i Europes Qendrore dhe Lindore në Kanada (CEEC) zhvilloi zgjedhjet e radhës më 11 janar 2017 ku morën pjesë dy përfaqësues të Shoqatës Shqiptaro Kanadeze Dr.Ruki Kondaj, Presidente Nderi dhe Z.Bujar Zejnullahu aktualisht zv/President i shoqatës.

SHBSHK është anëtare e CEEC që nga 4 gusht 2011.

Në këtë takim u pranuan propozimet e përfaqësuesve të SHBSHK që Kosova të futet automatikisht në CEEC si pjesë e SHBSHK dhe të monitorohet edhe Kosova nga CEEC pranë qeverisë kanadeze ashtu si vendet e tjera të CEEC.
Në këto zgjedhje Dr.Ruki Kondaj, Presidente Nderi e SHBSHK u zgjodh Zv/Presidente e CEEC për antarësimin.

Më poshte mund te lexoni deklaratën per shtyp te CEEC:

 

Copy of 04-03-2017 7-59-22 PM1

Copy of 04-03-2017 7-59-22 PM2

Comments Off on Mbledhje e Këshillit Të Europës Qendrore dhe Lindore në Kanada, 11 Janar 2017
Translate »