Veprimtari

SHBSHK mbush 30 vjet!

SHBSHK mbush 30 vjet!
Me datë 30 Tetor 2020 në zyren e shoqatës organizuam një koktej të vogël për të shenuar 30 vjetorin e shoqatës. Përshkak trrethanat e krijuara nga COVID-19, nuk na lejojnë të festojmë të gjithë së bashku, prandaj ju kërkojm ndjesë për mungesen e juaj.  Fotot në vazhdim tregojnë atmosferen e ngrohtë që u krijua, ndjemë se kishim mall për njëri tjetrin dhe për takimet tona të shoqatës. Në ditet e ardhshme do të kemi publikime të ndryshme rreth 30 vjetorit.
Duke ju falenderuar të gjithëve për mbështetjen e pakursyer nder vite, ju urojme gëzuar 30 vjetorin e shoqatës. Falenderojme si gjithnjë Pasqyren Shqiptare për prezencen dhe mbulimin e vazhdueshëm mediatik të shoqatës.
Gëzuar 30 Vjetori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »