Veprimtari

Takimi me mësuesit dhe mësueset e shkollave shqipe në Toronto

Kënaqësi e veçantë takimi në ambientet e Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze me Ambasadorët dhe mësuesve së gjuhes shqipe qe veprojn në Toronto dhe Oakville. Kryetari z. Bujar Zejnullahu falenderon Ambasadorin e Shqipërisë z. Ermal Muca dhe Ambasadorin e Kosovës z. Adriatik H Kryeziu për dhurimin e abetareve dhe librave së gjuhes shqipe. Gjithëashtu, falenderojm mësuesit dhe mësueset e shkollave shqipe në Toronto të cilët veprojn dhe kontribojn për ruajtjen dhe kultivimin e gjuhes shqipe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »