Veprimtari

Tektstet e unifikuara per Klasat Shqipe në Toronto

Sot në zyrën e shoqatës u takuam me Ambasadoret tanë të nderuar të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës SH.T. zotin Ermal Muça dhe SH.T. Zotin Adriatik Kryeziu të cilat shperndanë tektstet e unifikuara per klasat shqipe në Toronto e GTA. Një takim i këndshëm dhe me perfaqesues të tjerë nga komuniteti dhe nga shkolla shqipe e Kichener, ON.

Today, in the office of our association, we met with our honorable ambassadors of the Republic of Albania and the Republic of Kosovo H. E. Mr. Ermal Muça and H. E. Mr. Adriatik Kryeziu who distributed the unified textbooks for Albanian classes in Toronto and the GTA. A pleasant meeting represented by the Albanian communities, including the Albanian school from Kitchener, ON.

Comments Off on Tektstet e unifikuara per Klasat Shqipe në Toronto
Translate »