Veprimtari

Takimi me Kryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla

Nder i veçantë të takojm Kryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla, e cila me ftesë të Kryetarit të Parlamentit të Kanadasë dhe Ambasadës së Shqipërisë po qëndron për vizitë zyrtare në Kanada. Kënaqësi që shohim interesimin që Kryeparlamentarja znj. Nikolla dhe delegacioni i saj shprehën për jetën, punën dhe angazhimin e komunitetit shqiptar në shoqërinë kanadeze, duke ruajtur dhe promovuar njëkohësisht vlerat kulturore e kombëtare shqiptare. Shumë faleminderit të pranishmit, gjithë shoqateve si motra qe morren pjesë dhe ish-presidentet e shoqatës të SHBSHKs. Faleminderim i veçantë për Fotografistin Flamur Ilazi.

A special honor to meet the Speaker of the Parliament of the Republic of Albania, Mrs. Lindita Nikolla, who is on an official visit to Canada at the invitation of the Speaker of the Parliament of Canada and the Embassy of the Republic of Albania. We are pleased to see the interest that our Speaker of Parliament Mrs. Nikolla and her delegation expressed of the life, work and commitment of the Albanian community in Canadian society, while simultaneously preserving and promoting Albanian cultural and national values. A big thank you to all attendees, the sister organizations of the Albanian community for your presence and the former presidents of our Association. Special thanks to our Photographer Flamur Ilazi.
🇦🇱🇽🇰🤝🇨🇦

Comments Off on Takimi me Kryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, znj. Lindita Nikolla
Translate »