Lajmërime

Urimi për Kurban Bajramin

Me fat Kurban Bajramin gjithë besimtarëve muslimanë shqiptarë kudo që ndodhen.

Urime dhe çdo të mirë në jetë!

 

Comments Off on Urimi për Kurban Bajramin
Translate »