Lajmërime

Ceremoni e ngritjes së flamurit të Kosovës në Parlamentin e Ontarios – Toronto 18 shkurt 2017

Ambasada e Republikës së Kosovës në Kanada në bashkëpunim me Shoqatën e Bashkësisë Shqiptaro- Kanadeze në Toronto, Shoqatën Shqiptare të Hamiltonit dhe Shoqatën Shqiptaro-Kanadeze “Iliria” të Londonit, ju fton më datën 18 shkurt (e shtunë) në orën 12:00 PM në ceremoninë e ngritjes së Flamurit të Republikës së Kosovës në Parlamentin e Ontarios në Toronto, me rastin e Festës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës .Pas ceremonisë jeni të gjithashtu të ftuar në një pritje brenda ambienteve të Parlamentit të Ontarios (salla 230).
Jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj brenda datës 15 shkurt në këtë adresë e-maili:

embassy.canada@rks-gov.net ose në numrin e

tel +1 613 569 2828

Sponsor:Travel Only: Bujar Zejnullahu & Dashnor Haskudhe Besi Auto Collision (Bedri & Mehdi Toqani)

Adresa:
Legislative Assembly of Ontario
Toronto, Ontario M7A1A2

Translate »