Veprimtari

Muaji i Trashëgimisë Shqiptare 2019

Të enjten më 21 nëntor 2019, në një nga sallat e Parlamentit të Ontarios, u zhvillua ceremonia e shpalljes së muajit Nëntor, Muaji i Trashëgimisë Shqiptare në Provincën e Ontarios. Në eventin kemi përfshirë pjesë nga fjalimet si dhe nga interpretimet e artistëve shqiptare, mes tyre edhe ylli i mbrëmjes, ardhur posaçërisht nga Parisi, Erza Muqolli. Më poshtë keni fotografitë nga kjo ngjarje!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157149720631843&id=226566206842

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »