Veprimtari

Takim Miqësor në Toronto

Takim miqësor, këtë fund gushti, me drejtues të bordit të @shoqata_acca , @albaniancanadianexcellence , @albaniancanadianlawyers në Toronto, për bashkëpunimin e deritanishëm dhe me fokus në fuqizimin e mëtejshëm të tij në vijimësi, për promovimin e vlerave kombëtare shqiptare, forcimin e lidhjeve me Kanadanë dhe shërbimin ndaj komunitetit shqiptaro-kanadez.
Kënaqësi që “Tiron” valëvit me krenari flamurin 🇦🇱 në ujërat e Ontarios, krahas bartjes së emrit të kryeqytetit shqiptar, falë kompanisë së suksesshme shqiptaro-kanadeze me të njëjtin emër!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »