Veprimtari

Festa e Pavarësisë 2022

Falenderime të përzemërta për të gjithë pjesëmarrësit në Festën e 28 Nëntorit dhe për atmosferën e mrekullueshme që i dhuruat mbrëmjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »