Veprimtari

Festa Pavarësisë së Kosovës – Toronto, 22 Shkurt 2020

Më datë 22 Shkurt 2020 SHBSHK organizoi një mbrëmje ne rastin e festës së Pavarësisë së Kosovës në Chateau Le Jardin Event Venue,  Toronto. Të nderuar të pranishëm të mbrëmjes së Pavarsisë së Kosovës. Falenderojmë secilin nga ju që zgjodhët të festojmë bashkë këtë ditë të shënuar të shtetit të Kosovës!

Urojmë të keni kaluar mirë dhe ju presim edhe në eventet tona të radhës.
Më poshtë gjeni disa fotografi të mbrëmjes së 22 shkurtit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »