Veprimtari

Seminari i parë: Stresi dhe Menaxhimi i tij

Seminari i parë drejtuar nga Dr. Ruki Kondaj ishte nje sukses! Faleminderit këngëtares së talentuar Irma Libohova per surprizen e bukur qe na beri dhe te gjithe pjesëmarrësve që na u bashkuan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »