Veprimtari

Seminari i dyte: Kujdesi per te Moshuarit ne kohen e Covid-19

Seminari i dyte u mbyll përseri me sukses. Faleminderit Dr. Juliana Gorja per prezantimin tuaj tejet informues dhe shkencor, faleminderit Kengetares se mirenjohur Alida Hisku qe i dha gezim e kenaqesi pjesemarrësve me performancen e saj të shkelqyer dhe sigurisht kordinatores se projektit Dr. Ruki Kondaj dhe të gjithe pjesemarrësve në seminar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »