Veprimtari

Seminari e Tretë: Shëndeti ndaj Gojës dhe Dhëmbëve

Në ciklin e seminareve të SHBSHK të kordinuara nga Dr. Ruki Kondaj u zhvillua me sukses Seminari NR. 3 për shëndetin e gojës dhe dhëmbeve nga Dr. HOLTA Këllezi , të cilën e falenderojmë në mënyrë të veçantë për një prezantim tejet informativ, të vlefshëm dhe me mjaft interes për gjithë pjesëmarrsit.
Gjithashtu falenderimi shkon për Marjana Bulkun, gazetare NY për poezinë e gjyshes në respekt të ditës së poezisë.
Falenderim i veçantë shkon gjithashtu për bilbilat e Çamerisë , kengetaret e mirenjohur Enkelejda Arifi dhe Hysni Alushi për çastet e bukura që i dhuruan pjesemarresve në seminar , duke e konsideruar nje të diele të bukur ndryshe.
Faleminderit gjithe pjesemarresve nga shume vende të botes për prezencen dhe kontributin e tyre në çdo seminar.
SHBSHK dhe Kryetari Bujar Zejnullahu mbeshtesin fuqishëm keto seminare për shendetin e të moshuarve në këtë kohe pandemije.
Ju bëjme thirrje të regjistrohen për seminaret në vazhdim qe do të zhvillohen çdo të diele . Mire u pafshim në seminarin e katert !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »